FESTLIGE HØRETELEFONER

Vi kender alle de der helt almindelige høretelefoner, som altid følger med, når man køber en ipod, en telefon eller noget i den stil, men de bliver bare lidt for kedelige at kigge på i længden, så jeg har valgt at peppe mine lidt op. Det har jeg gjort ved hjælp af de gode gamle Hama-perler. Det er meget let og simpelt at gøre, så hvis du synes at dine høretelefoner også trænger til at blive peppet lidt op, så får du en guide her, til hvordan du gør det med Hama-perler.

Jeg eeeelsker farver og derfor har jeg valgt at bruge alle mulige forskellige farver, men man kan selvfølgelig også bare tage den simple vej og bruge knap så mange farver. Det bestemmer man helt selv :-)

En ekstra bonus er at høretelefonerne ikke bliver totalt krøllet sammen, som de ellers altid gør, også selvom man prøver at lægge dem meget pænt sammen. Jeg ved ikke hvordan, men lige meget hvad, så skal de altså bare krølle fuldstændig sammen, og så skal man bruge halvdelen af tiden på, at få dem viklet ud. Så det her er jo helt igennem en pragtfuld løsning!

hoeretelefoner-med-hama-perler-4
Du skal bruge: høretelefoner, saks og perler i de ønskede farver.

hoeretelefoner-med-hama-perler-1 hoeretelefoner-med-hama-perler-2 hoeretelefoner-med-hama-perler-3
Klip perlerne op, så de kan sættes på ledningen.

hoeretelefoner-med-hama-perler-5
Brug eventuelt saksen til at åbne perlen op, så den kan sættes omkring ledningen.

hoeretelefoner-med-hama-perler-6
Sæt perler på hele ledningen.

hoeretelefoner-med-hama-perler-7 hoeretelefoner-med-hama-perler-8
Tadaaaah! Et par skægge og personlige høretelefoner er skabt! Så simpelt kan det gøres. Held og lykke, hvis I kaster jer ud i projektet :-)

One thought on “FESTLIGE HØRETELEFONER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>