HVAD DU ØNSKER, SKAL DU FÅ

Sikke en dejlig jul, det har været i år! Jeg havde i hvert fald en dejlig juleaften sammen med min store familie, og jeg har fået en masse lækre julegaver, og jeg er VIRKELIG glad for dem alle sammen. Jeg har fået så mange fine ting, som jeg slet ikke havde regnet med at få. Jeg har også fået lækre ting, som slet ikke stod på min ønskeseddel, og lur mig om det ikke er min søde mor, der har været på spil. Min mor er god til at huske ting, som jeg siger er pæne når vi er på shoppingtur sammen, og det er altid vildt hyggeligt at blive overrasket med sådanne ting! :-)

Jeg har jo selvfølgelig ikke kun fået gaver, jeg har da selvfølgelig også selv givet en masse gaver, for glæden er ikke kun at få, den er også at give, og det mener jeg rent faktisk! ;-) Det kan godt være, at jeg er meget glad for gaver (hvem er ikke det!?), men jeg er lige så glad for at give gaver, især når det er noget, man har tænkt meget over, og har glædet sig til at give. Lykken er at se folk blive oprigtig glade for de gaver, man har købt :-)

masjas-julegaver-1 masjas-julegaver-4 masjas-julegaver-5 masjas-julegaver-2 masjas-julegaver-3 masjas-julegaver-6

JULESTEMNING I DET LILLE HJEM

Så er det 1. søndag i advent, og det betyder selvfølgelig, at der skal julehygges i det lille hjem. Det er første år, at jeg skal pynte i min egen lejlighed, og jeg elsker det allerede! Jeg har da selvfølgelig altid hjulpet min mor med at pynte op, da jeg boede hjemme, men der er alligevel noget ganske særligt ved at få lov til, at pynte i sin egen lejlighed, og helt selv kunne bestemme hvad der skal hænge hvor. Jeg har samlet helt vildt meget julepynt sammen igennem de seneste par år, og i år er det endelig tid til at få det hele brugt. Jeg har hentet alle mine julekasser ned fra loftet, og er ellers gået helt amok med julepynt i det lille hjem :-)

Jeg har fået det sødeste lille juletræ af mine forældre, som er blevet pyntet med en masse fine jule- og ugle-kugler. Der mangler dog stadig en stjerne på toppen, men den skal jeg nok finde inden julen er omme. Til gengæld er der masser af gaver under træet, for min kæreste og jeg har nemlig fået pakkekalender af både mine forældre og hans forældre (eller er det mon julemanden, der har været forbi ;-)). Hvis julemanden kigger forbi, skal vi nok sørge for at der er en portion risengrød til ham også :-D God jul!

jul-i-hjemmet-4 jul-i-hjemmet-1 jul-i-hjemmet-5 jul-i-hjemmet-2 jul-i-hjemmet-6 jul-i-hjemmet-7 jul-i-hjemmet-3

MIN NYE BABY

Så skete det endelig – jeg har fået mig en ny computer, og jeg er mega lykkelig! :-D Min gamle macbook var efterhånden blevet så sløv og langsom, at den slet ikke var til at leve med. Det er meget svært at arbejde på en computer, når den hele tiden går i stå, og man mest af alt har lyst til at smadre den med en hammer… Men nu er der ingen undskyldninger, for min nye computer kører som smurt i olie, og den har allerede fået sin plads på hjemmekontoret :-)

macbook-air-1 macbook-air-2 macbook-air-3 macbook-air-4

HVIS JEG VANDT EN KÄHLER OMAGGIO JUBILÆUMSVASE…

…Skulle den stå i lejlighedens hyggelige hjørne, sammen med nogle af de ting, der betyder allermest for mig :-) Den skulle pynte ovenpå mit fine eventyrlige hjørneskab, som inderholder min samling af forskelligt porcelæn. Den skulle stå på toppen sammen med min mors og fars gamle bryllupsbillede, mine korkpropper jeg har samlet på fra særlige lejligheder, min abe som jeg fik da jeg blev student, og nøglen til min farfars gamle “skattekiste” :-)

Det er mit hyggelige hjørne med gode minder, og der tror jeg bestemt at en Kähler Omaggio jubilæumsvase ville pynte rigtig fint, med et par yndige blomster. Det er i hvert fald som om, at der mangler et eller andet i mit hyggelige hjørne, og vasen passer helt perfekt, hvis man klipper den ind i billedet! :-D

hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-2

hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-3 hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-2 hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-4

hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-1

DAGENS KLOGE ORD

I dag har min kæreste og jeg været sammen i et helt halvt år – som tiden dog går! Der er sket en hulens masse ting indenfor det sidste halve år – både gode og dårlige ting, og det har været rart at have kæresten ved sin side. Han har passet godt på mig og støttet op omkring mine beslutninger (for det meste). Jeg er sgu imponeret over, hvor flot han har klaret det hele – mit forvirrende væsen, min store og skøre familie, mine mange boligprojekter og min meget pludselige indflytning. Jeg flyttede jo nærmest ind i hans liv fra den ene dag til den anden, og så gik jeg ellers bare igang med at tøseinficere hans lejlighed. Haha! Det må sgu være svært, at der lige pludselig kommer en dame i huset, men han har da klaret det meget godt. Meeeeen jeg er jo slet ikke færdig endnu, så nu må vi se ;-)

Jeg har lært en masse gode ting om ham indenfor den korte tid, jeg har kendt ham: han elsker farverne grøn og lilla, han er en haj til at spille guitar, han er god til at køre bil, han er knapt så god til at hænge ting lige op på væggen, han er meeeget tålmodig, han er tosset med ugler, og så har han et motto der hedder “jeg vil hellere have tid end penge”. Så da jeg faldt over dette billede inde i byen, var der ingen tvivl om, at han skulle have det, da det passede så perfekt! Han skulle selvfølgelig også have en lille ugle, selvom jeg synes, at vi har rigeligt med ugler i lejligheden, men denne lille pjuskede fyr, kunne jeg simpelthen ikke stå for :-)

Tid er mere værdigfuld end penge. Det er så sandt som det er sagt. Uglen har talt!

sød-pelset-ugle-4 sød-pelset-ugle-1 sød-pelset-ugle-2 sød-pelset-ugle-3