LIPSTICK & COFFEE

Så er det endelig weekend igen, og denne gang betyder det altså også EFTERÅRSFERIE! Jeg har virkelig set frem til at have ferie – en uge, hvor man bare kan sove længe, flade ud på sofaen, lave lækker mad, hygge med familien og se film til langt ud på natten :-) Skolen bliver sat totalt på pause i denne her uge, og så skal jeg ellers bare nyde en hel uge uden lektier :-D

Jeg har ingen dejlige efterårsbilleder i gemmerne, så det må blive et af efterårsferiens projekter – jeg må finde et træ med en masse skønne farverige blade, og tage nogle lækre efterårsbilleder! Indtil da vil jeg fejre ferien med krøllet hår, rød læbestift og en dejlig kop kaffe :-* og så vil jeg ønske god ferie til dem, der er lige så heldige som jeg! :-D

lipstick-and-coffee-4 lipstick-and-coffee-5 lipstick-and-coffee-6

Læbestift: Elizabeth Arden

MENS BEBSEREN SOVER

I dag babysitter jeg den sødseste lille knægt – han hedder Oskar og han er 1 år gammel. Han er syg i dag, og må derfor ikke komme i vuggestue, men så har jeg simpelthen været så heldig at få lov til at passe ham hele dagen, så vi skal rigtig hygge :-) Lige nu ligger han og sover nede i gården, og så må jeg jo finde på noget andet at lave imens den bette sover. Jeg tænkte i morges, hvad jeg dog skulle tage med, som jeg kunne lave, og så var det at jeg kiggede på mine negle og tænkte at de godt kunne trænge til en ny fin neglelak – så jeg smed min nye neglelak, fra Chanel, i tasken og en bog til at læse i, mens neglelakken skal tørre. Så krydser man bare fingrer for at bebseren ikke vågner lige når man har smidt neglelakken på – heldet var vist med mig i dag, for han sover endnu :-)

Det er smart at man sådan lige kan forkæle sig selv, samtidig med at man babysitter! Nu har jeg pæne negle og snart en meget glad Oskar at hygge mig med – hvor er det dog herligt! Senere smider jeg dagens babysitter-outfit op til jer på bloggen :-)

masja-med-chanel-neglelak-1 masja-med-chanel-neglelak-2 masja-med-chanel-neglelak-3 masja-med-chanel-neglelak-4

KRØLLER ELLER EEEEJ

Jeg har altid været helt vild med krøller og ville ønske at jeg selv havde nogen, men der er absolut ikke en krølle at finde i mit hår. Mit hår er så glat som hår overhovedet kan være! Det ville være fedt, hvis der bare skete et eller andet, men sådan skulle det ikke lige være. Man skal vel altid være på tværs af hvad man er skabt med, og er det næsten ikke altid sådan, at dem med glat hår, gerne vil have krøller og dem med krøller, ville ønske at de havde glat hår…

Heldigvis er det jo så smart at man kan få alle mulige smarte hår-dibbedutter, som kan lave præcis det hår man ønsker. Hurra for teknologien! :-D Derfor har jeg i dag været ude og købe et bølgejern, så jeg kan få nogle krøller i mit kedelige glatte hår. Jeg skulle da selvfølgelig også lige afprøve det – det er supernemt at bruge, men tager lidt tid at lave i hele håret, men så får man til gengæld også et vildt flot og stort hår. Såååå fedt!

I får lige nogle før og efter billeder, så I kan se hvilken forskel det kan gøre :-)

kroeller-eller-ej-2 kroeller-eller-ej-1 kroeller-eller-ej-3 kroeller-eller-ej-4

EOS LIPBALM

Endelig er den kommet i butikkerne! Jeg har længe ledt efter denne smarte læbepomade fra EOS, men den har ikke været til at finde i nogle butikker. Jeg husker at en veninde fra skolen havde den og jeg syntes at den var så smart, så sådan en måtte jeg også bare eje, men den var ikke let at få fingrene i. Men så skulle jeg lige hurtig et smut i Matas i dag, og dér stod den! Den længe ønskede læbepomade. Den fås i mange farver, med forskellig dufte og den er simpelthen så smart!

masja-eos-lipbalm-1 masja-eos-lipbalm-2 masja-eos-lipbalm-3

GLIMMER-NEGLE

Når man ikke rigtig ved, hvad man skal lave på sådan en torsdag aften, kan man da lige så godt begive sig ud i, at lave nogle fine negle på sig selv. Jeg har set flere, der har lavet flotte negle med glimmer på, men har tænkt at jeg absolut ikke ville kunne finde ud af, at lave sådan nogle, med de fumlefingre jeg har. Men jeg begav mig ud i det og det er nu ikke så svært endda (dog er den højre hånd mere klattet end den venstre, da jeg er højrehåndet).

Det er meget simpelt; du smutter en tur i Panduro Hobby og køber nogle “glitter flakes” i den farve du ønkser, finder den farve neglelak du godt kunne tænke dig at have på, og en klar lak til at slutte af med. Så er du klar! Først lægger man den ønskede farve neglelak, derefter drysser man lidt glimmer ud og dypper spidserne af neglene i det og til sidst slutter man af med, at lægge den klare lak ovenpå. Så har du et par super fine glimmernegle!

masjas-glitter-negle-2 masjas-glitter-negle-3 masjas-glitter-negle-1