CHILL I SOMMERVARMEN

Det er efterhånden længe siden, at jeg har lavet sådan et outfit-indlæg, og det skyldes egentlig bare, at jeg synes, at mit klædeskab har været meget uinspirerende det sidste stykke tid. Jeg har haft en af de der irriterende perioder, hvor man kigger ind i skabet, og tænker, “der er jo overhovedet ikke noget tøj at tage på!”, selvom der er masser af tøj i klædeskabet. Når man har sådan en kedelig periode, så er det bedste i verden, når mor spørger, om man vil med på shoppingtur. Jeg elsker at shoppe med min mor, for hun er så skide god til at finde ting til mig, og denne gang var ingen undtagelse. Det lykkedes min mor at finde et par bukser, som jeg endelig var tilfreds med (og der skal altså ret meget til), og derudvoer lykkedes det hende også, at finde et par Nike-sneakers, som jeg har søgt efter i en evighed. Aaaarmen, hun er simpelthen den bedste! Så jeg takker min mor for at have givet mig lyst til at åbne mit klædeskab igen :-)

garage-masja-1garage-masja-4garage-masja-7garage-masja-8garage-masja-3garage-masja-5 garage-masja-6

Bukser: Vero Moda / Bluse: H&M / Sneakers: Nike / Solbriller: Ray Ban

FORÅR PÅ BISPEBJERG KIRKEGÅRD

I weekenden var min kæreste og jeg en tur på Bispebjerg kirkegård, for at se de yndige lyserøde blomster som alle poster billeder af på Instagram – og det forstår man godt, for de er simpelthen så smukke! Jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle have nogle fine billeder på den flotte lyserøde sti, men der var så vanvittig mange mennesker, at jeg slet ikke kunne overskue det. Jeg hader at stille mig op til billede, når der er mange mennesker, for jeg føler, at de alle sammen kigger på mig, og synes, at jeg er vildt irriterende… Jeg ved jo ikke, hvad folk tænker, men inde i mit hoved tænker de alle sammen, “så flyt dig dog!”. Heldigvis er det, ikke kun den lyserøde sti på Bispebjerg kirkegård, der er flot, så vi gik en lille tur rundt på kirkegården og fandt et andet flot, og lidt mere stille sted, hvor vi kunne tage nogle hyggelige billeder :-) Jeg havde kronen med i dagens anledning, da jeg havde en idé om, at vi skulle tage et rigtig eventyrbillede, men nogle gange virker idéer bare bedre inde i ens hoved, og jeg synes, det blev lidt for “tjuhej-se-mig-agtigt”, og det er der, at jante lige kommer forbi og siger, “hvem tror du lige, at du er søster lystig”, meeen man skal vel have lov til at lege prinsesse engang imellem ;-)

masja-med-krone-1 masja-med-krone-5 masja-med-krone-4 masja-med-krone-2 masja-med-krone-3

MIN NYE JAKKE

Efter en lang kamp, med blod, sved og tårer (bogstavelig talt), så er jeg nu endelig blevet færdig med min brostens-inspirerede jakke. FINALLY!! Som nogle måske ved, så skulle den jo faktisk have været færdig i december måned sidste år, men tingene gik ikke helt som planlagt, og jeg nåede ikke at blive færdig til tiden, og blev derfor stiktosset på projektet, og gemte det laaaangt væk… Egentlig manglede jeg ikke særlig meget for at gøre jakken færdig, for jeg havde alle delene og skulle bare sy dem sammen, men jeg manglede virkelig bare tålmodighed! Der gik lang tid, hvor jeg slet ikke gad at tænke på den åndsvage jakke, men efterhånden syntes jeg, at det var lidt synd, at mit projekt aldrig skulle blive færdigt, så efter at den halvfærdige jakke havde ligget tre måneder i skammekrogen, tog jeg mig sammen, og hev den frem igen. Jeg fik syet de sidste dele sammen, og rettet et par detaljer, som jeg var utilfreds med – alting går lidt bedre, når man ikke er presset og stresset på tid. Så nu er den altså endelig færdig, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet. Jeg ved at den sikkert har et par småfejl, men hey, det er jo også min første jakke, så det går nok! ;-)

bomberjacket-design-by-masja-richter-4 bomberjacket-design-by-masja-richter-3 bomberjacket-design-by-masja-richter-6 bomberjacket-design-by-masja-richter-1 bomberjacket-design-by-masja-richter-9 bomberjacket-design-by-masja-richter-8 bomberjacket-design-by-masja-richter-2 bomberjacket-design-by-masja-richter-7 bomberjacket-design-by-masja-richter-5

SHOPPING MED MOR

Min mor har haft fri fra arbejde i dag, og jeg har haft fri fra skole (næsten da…). Jeg tillod i hvert fald mig selv at holde en fridag, fordi det var længe siden, at jeg havde hygget sammen med min mor, og fordi det da var synd, at hun skulle være helt alene på sin fridag ;-) Jeg tog derfor tidligt hjem til min mor, og det viste sig åbenbart, at hun slet ikke var alene hjemme, for både min far og bror lå syge. Hmm… Hvad skal man dog lave, når man gerne vil have en tøsedag, og hele hytten er fyldt med sygdom!?…. SHOPPIIING! :-D Min mor er den vildeste shopper – hun kan vade rundt i et shoppingcenter hver evig eneste dag, også selvom hun aldrig finder noget. Hun kan glo på det samme tøj tusinde gange, men hun køber næsten aldrig noget. Hun kan sagtens finde på at prøve en masse ting, men der er altid noget galt – enten er den for stor, for grim, for gul, for prikket, for tøset, for stribet, for mormor-agtig….. Ja, I kender typen ;-)

Til gengæld er hun rigtig god til at købe tøj til mig, og jeg er samtidig rigtig god til at finde tøj til mig, så der kan man vel kalde os det perfekte shopping-match :-D Ej, min mor er virkelig sød, når vi er på shoppingtur sammen, og det ender da også altid med et par ting eller to (eller ti). Tak mor! <3

shopping-med-mor-2 shopping-med-mor-1 shopping-med-mor-4 shopping-med-mor-3 shopping-med-mor-5

ET NYTÅR MED PAILLETTER

Jeg nåede slet ikke at få taget nogle billeder af mit nytårsoutfit nytårsaften, fordi vi simpelthen havde så travlt med at pynte op og gøre alting klar til aftenen. Heldigvis har jeg fået lokket min kæreste med ud i det fine vejr i dag, så jeg kunne få de fine nytårsbilleder, som jeg havde håbet på. Det betyder altså, at jeg har iført mig alt mit nytårstøj igen – det er jo heller ingen skam, at man kan få lov til at pynte sig selv med perler, pailletter og glimmer endnu en dag :-D Jeg indrømmer, at det var pis-hamrende koldt, for jeg havde jo umiddelbart ikke tænkt, at jeg skulle være særlig meget udenfor nytårsaften, så tøjet var ikke særlig praktisk tænkt, men yndigt så det da ud ;-)

Jeg takker min mor for mit fine nytårstøj, for det er faktisk hende, der har købt det hele. For et stykke tid siden så jeg den fineste kjole i Abercrobie & Fitch, men jeg må indrømme at min pengepung ikke liiiige rækker til at handle alt for meget i sådanne butikker. Min mor er typen der mener, at man skal prøve tøjet alligevel, for det kan jo være at den er grim på, og så er det jo ligemeget med at man ikke har råd til den. Så jeg prøvede den, og den sad selvfølgelig helt perfekt – Dårlig strategi mor! Nå, men jeg forlod butikken, velvidende at der hang den fineste nytårskjole derinde… Heldigvis har jeg den sødeste mor, der husker sådanne ting, og juleaften åbnede jeg en lille gave med denne flotte pailletkjole i, og matchende glimmer-stilletter! Aaaarmen altså, hvor heldig har man lige lov at være :-)

masja-nytaarsoutfit-3 masja-nytaarsoutfit-1 masja-nytaarsoutfit-4 masja-nytaarsoutfit-6 masja-nytaarsoutfit-5 masja-nytaarsoutfit-2 masja-nytaarsoutfit-7

Kjole: Abercrombie & Fitch / Læderjakke: Saint Tropez / Stiletter: Bianco / Tørklæde: Zara