BRING ME SUMMER

Nu må det da snart blive sommer! I næste måned er det Juni og det betyder jo at vi endelig hopper ind i sommermånederne. Jeg håber at vejret kommer til at bære præg af at det er sommer, for jeg har snart brug for noget sol og sommer. Jeg har siddet og kigget lidt på nogle forskellige ting, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at eje til sommer. Jeg glæder mig til flotte lange sommerkjoler, smarte solbriller, store sjove hatte, klip klapper, bikini og til dejlige ture på stranden. Jeg faldt over det her sjove håndklæde, og synes at det ville være ret skægt at medbringe på stranden, og samtidig er det dejlig stort. Og så kunne jeg simpelthen ikke stå for den sjove badering der ligner en donut. Den ville jeg meget gerne flyde i :-) hehe. Bring me summer!

002

1. Sommerkjole fra Second female / 2. Sommerhat fra Cheap monday / 3. Håndklæde, kan købes HER / 4. Hjerte solbriller fra Asos / 5. Donut badering kan købes HER / 6. Blonde bikini fra Panos Emporio / 7. Klipklap med hæl fra Tommy Hilfiger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>