BANANMUFFINS

I sidste uge købte jeg en masse bananer, fordi jeg tænkte at nu vill jeg være sund, og begynde at spise en masse frugt. Men jeg kom tilsyneladende til at købe alt for mange, for nu ligger bare der halvgamle og slatne på køkkenbordet. Men det er da synd, at de skal gå til spilde. Så kan man ligeså godt lave noget lækkert ud af dem. Bananmuffins it is! (ja, der røg det sunde vist lige ud af de bananer). Men det er lækkert!

Ligger du også inde med en masse bananer, som du ikke har lyst til at spise, så gør ligesom jeg. Her har du i hvert fald opskriften:

banan-muffin-opskrift-1 banan-muffin-opskrift-2 banan-muffin-opskrift-3 banan-muffin-opskrift-4 banan-muffin-opskrift-5

Ingredienser:

2 æg
150 g sukker
1 tsk vanillesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
125 g smør
2 modne bananer
100 g god mørk chokolade
12 muffinforme

Fremgangsmåde:

Pisk æg, sukker og vanillesukker hvidt og skummende. Bland hvedemel med bagepulver og kanel. Smelt smørret ved svag varme og afkøl. Rør mel og smeltet afkølet smør i æggemassen sammen med moste bananer og grofthakket chokolade.

Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem midt i ovnen 15-20 minutter ved 200 grader.

Så har du simpelthen nogle lækre muffins og samtidig får du dine bananer spist. To fluer med et smæk! Det kan da ikke være bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>