SKO MED SKÆG

I dag har jeg været et lille smut fordi, det lokale shoppingcenter, city 2, hvor jeg har snuset lidt rundt i de forskellige butikker. Jeg kom da også lige til, at købe et par ting – det forpligter det jo at have en blog, så jeg var jo nærmest nødt til det! (blev jeg enig med mig selv om). Mine indkøb kan I få lov at se lidt senere. I stedet kan I hygge jer lidt med et billede af mit tøj i dag. Værs’go! En kær ven kalder disse ballerinaer, for “sko med skæg” og jeg synes det beskriver dem ret så godt, så hvorfor ikke.

masja-med-sko-med-frynser-2 masja-med-sko-med-frynser-1

Ballarinaer: Bianco / Bukser: H&M / Bluse: Vila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>