HVAD DU ØNSKER, SKAL DU FÅ

Sikke en dejlig jul, det har været i år! Jeg havde i hvert fald en dejlig juleaften sammen med min store familie, og jeg har fået en masse lækre julegaver, og jeg er VIRKELIG glad for dem alle sammen. Jeg har fået så mange fine ting, som jeg slet ikke havde regnet med at få. Jeg har også fået lækre ting, som slet ikke stod på min ønskeseddel, og lur mig om det ikke er min søde mor, der har været på spil. Min mor er god til at huske ting, som jeg siger er pæne når vi er på shoppingtur sammen, og det er altid vildt hyggeligt at blive overrasket med sådanne ting! :-)

Jeg har jo selvfølgelig ikke kun fået gaver, jeg har da selvfølgelig også selv givet en masse gaver, for glæden er ikke kun at få, den er også at give, og det mener jeg rent faktisk! ;-) Det kan godt være, at jeg er meget glad for gaver (hvem er ikke det!?), men jeg er lige så glad for at give gaver, især når det er noget, man har tænkt meget over, og har glædet sig til at give. Lykken er at se folk blive oprigtig glade for de gaver, man har købt :-)

masjas-julegaver-1 masjas-julegaver-4 masjas-julegaver-5 masjas-julegaver-2 masjas-julegaver-3 masjas-julegaver-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>