JULESTEMNING I DET LILLE HJEM

Så er det 1. søndag i advent, og det betyder selvfølgelig, at der skal julehygges i det lille hjem. Det er første år, at jeg skal pynte i min egen lejlighed, og jeg elsker det allerede! Jeg har da selvfølgelig altid hjulpet min mor med at pynte op, da jeg boede hjemme, men der er alligevel noget ganske særligt ved at få lov til, at pynte i sin egen lejlighed, og helt selv kunne bestemme hvad der skal hænge hvor. Jeg har samlet helt vildt meget julepynt sammen igennem de seneste par år, og i år er det endelig tid til at få det hele brugt. Jeg har hentet alle mine julekasser ned fra loftet, og er ellers gået helt amok med julepynt i det lille hjem :-)

Jeg har fået det sødeste lille juletræ af mine forældre, som er blevet pyntet med en masse fine jule- og ugle-kugler. Der mangler dog stadig en stjerne på toppen, men den skal jeg nok finde inden julen er omme. Til gengæld er der masser af gaver under træet, for min kæreste og jeg har nemlig fået pakkekalender af både mine forældre og hans forældre (eller er det mon julemanden, der har været forbi ;-)). Hvis julemanden kigger forbi, skal vi nok sørge for at der er en portion risengrød til ham også :-D God jul!

jul-i-hjemmet-4 jul-i-hjemmet-1 jul-i-hjemmet-5 jul-i-hjemmet-2 jul-i-hjemmet-6 jul-i-hjemmet-7 jul-i-hjemmet-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>