LAKSOCADO-WRAPS

Når man ikke rigtig gider at lave aftensmad, og det helst skal gå hurtigt men samtidig også godt må være sundt, er det supernemt og hurtigt at lave tortillaer med fyld. Man kan selvfølgelig vælge at bage tortillaerne selv, men jeg har snuppet den hurtige vej og købt en fin pakke med færdige tortillaer ;-) Når tortillaerne er på plads er det bare med at putte fyld i – man kan fylde dem med lige det man ønsker. jeg kan personligt godt lide laks og avocado, så derfor kommer der her en opskrift på nogle lækre sunde tortillaer med laks og avocado :-)

laks-avokado-wrap-opskrift-1 laks-avokado-wrap-opskrift-2 laks-avokado-wrap-opskrift-4 laks-avokado-wrap-opskrift-5 laks-avokado-wrap-opskrift-3 laks-avokado-wrap-opskrift-6 laks-avokado-wrap-opskrift-7

Ingredienser

4 tortillaer (wraps)
150 g krydret flødeost (f.eks. pikant)
Fintsnittet icebergsalat
2 modne avocadoer
Lidt citronsaft
200 g tyndskåret røget laks
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smør tortillaerne med flødeost og drys salaten over. skær laksen i mindre stykker og læg den ovenpå salaten. Skær avocadoerne i tynde skiver, dryp dem med lidt limesaft og læg dem over laksen. Rul tortillaerne sammen i plastfilm med fast hånd og læg dem køligt indtil de skal serveres. Skær dem i skiver og anret dem som ønsket.

Man kan også bruge tortillaerne som forret eller som nipperi til et glas vin – ellers kan den selvfølgelig forgyldne madpakken :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>