PUT A HEART ON IT

I går fandt jeg en rimelig kedelig og gammel trøje i min mors skab, som jeg ved at hun ikke har gået med i tusinde år. Det er egentlig en ret hyggelig trøje, men jeg havde en lille idé om hvordan man kunne gøre den lidt federe. Ryggen var helt enkel, så jeg tænkte at det kunne være sjovt at lave noget mere specielt ved den. Jeg har et par gange set nogle billeder på nettet, hvor der er skåret et hjerte ud i ryggen, og tænkte med det samme, at det var det jeg skulle prøve at lave. Jeg spurgte min mor, om jeg måtte få hendes gamle trøje og klippe den i stykker. Hun kiggede lidt mærkeligt på mig, men prøvede den lige på og sagde, at den kom hun aldrig til at gå med igen, så det var i orden :-)

Dermed har mit lille sødags-projekt i dag været, at skabe et hjerte i ryggen på min mors gamle trøje. Jeg tænkte at det ville være vildt nemt at lave, men helt nemt var det altså ikke alligevel. Den blev heller ikke helt som ønsket, da jeg synes at hjertet er blevet lidt for stort, men jeg elsker idéen og jeg vil bestemt give det et nyt forsøg en anden gang.

På trods af det ikke helt så vellykkede resultat, synes jeg lige at I skal have nogle billeder af min nye trøje, og samtidig også en “opskrift” på hvordan I selv kan lave den, hvis I tilfældigvis har kedelig bluse liggende, som trænger til en lille ny detalje. Jeg tror bestemt at det vil se helt vildt fedt ud til sommer :-)

diy-hjerte-bluse-1 diy-hjerte-bluse-6 diy-hjerte-bluse-7 diy-hjerte-bluse-9 diy-hjerte-bluse-10 diy-hjerte-bluse-2 diy-hjerte-bluse-11 diy-hjerte-bluse-3 diy-hjerte-bluse-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>