COPENHAGEN

Som I nok ved, så ELSKER jeg København! Jeg bruger meget af min tid inde i byen, da jeg synes at der er så hyggeligt og samtidig også har en nogle ting at gøre derinde – jeg elsker en shoppingtur på Strøget, en hyggelig tur i Tivoli, en tur på en af de mange hyggelige caféer, derudover babysitter jeg også inde i byen og ellers mødes jeg bare med mine gode venner. Der er altid en grund til at tage til København :-)

Eftersom at jeg er helt pjattet med København, kunne jeg simpelthen ikke stå for denne plakat og købte den med det samme. Den viser en samling af nogle de dejlige ting der er at finde i København – Nyhavn, livgarden, Operaen, Tivoli, metroen, Den lille havfrue, runde tårn, svanerne og de gode gamle pølsevogne, ej at forglemme! Alt godt fra København samlet på et sted ;-)

Jeg håber bestemt på en dag, at kunne flytte til byen, men indtil da må jeg jo nøjes med dette billede på mit værelse. Hehe. Hvis jeg ikke kan komme til København, så må København jo komme til mig ;-)

Copenhagen-plakat-1 Copenhagen-plakat-3 Copenhagen-plakat-2 Copenhagen-plakat-4 Copenhagen-plakat-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>