STUDDED BUM BAG

Selvom det efterhånden er lang tid siden, at nitterne blev et hit, er de stadig at finde over alt – på skjorter, bukser, tasker, sko osv. Intet tyder på at nitterne dør lige foreløbig. Derfor tænkte jeg, at jeg ville pifte en gammel kedelig mavetaske lidt op med et par nitter, så den kunne blive lidt federe!

Jeg fandt en billig mavetaske på Strøget og gik i Panduro Hobby og købte en masse nitter – og det er faktisk alt man skal bruge. Hvis man har en gammel kedelig mavetaske liggende, er det her en fantastisk mulighed for at gøre den lidt federe. Så her får I lige en guide til en studded bum bag. Held og lykke :-)

diy-studded-bumbag-1 diy-studded-bumbag-2 diy-studded-bumbag-3 diy-studded-bumbag-4 diy-studded-bumbag-5 diy-studded-bumbag-6 diy-studded-bumbag-7 diy-studded-bumbag-8 diy-studded-bumbag-9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>