HYGGE CAN CHANGE THE WORLD

Så kom min pakke endelig ind ad døren. For et stykke tid siden, fandt jeg de sødeste kopper på nettet, som jeg simpelthen bare måtte eje. Jeg er helt vild med ordet “hygge”, og bruger det rimelig ofte om alting, som nok også kan ses på bloggen. Jeg synes at det er et dejligt dansk ord, som alle andre lande virkelig også burde tage til sig, for der er intet bedre end hygge. Så da jeg så disse kopper, hvorpå der står “Hygge can change the world”, blev jeg helt forelsket og bestilte dem med det samme.

Foreningen Kvinde til Kvinde, har i samarbejde med Menu, produceret kopperne, med budskabet om, at man med små midler – en enkelt kop kaffe og et øjebliks hygge – kan gøre en kæmpe forskel i en andens liv. Hygge er noget, der forbinder os alle – danskere såvel som nydanskere. Som Moder Teresa engang sagde “Små ting gjort med stor kærlighed kan forandre verden”. Tænk hvad en kop kaffe kan gøre :-)

Jeg er vild med det! Hvis du også er det, så kan kopperne købes HER. Nyd din kaffe i en hyggens tegn, for intet er bedre end hygge!

hygge-can-change-the-world-1 hygge-can-change-the-world-2 hygge-can-change-the-world-3 hygge-can-change-the-world-4 hygge-can-change-the-world-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>