PIZZA

Jeg har aldrig helt forstået meningen med 1. maj og alt det der med at tage i fælledparken, fordi det er arbejdernes internationale kampdag. Det har vel ikke så meget med politik at gøre mere, nu handler det vel mere bare om at de unge skal i fælleparken og drikke sig i hegnet. Jaaah, det kan vel også være hyggeligt, men det er ikke noget jeg har tænkt mig at deltage i.

Det gode ved 1. maj er, at min mor har fri og derfor er der rigtig tid til mor-datter-hygge :-) Vi har været ude og shoppe – Once again! Jeg har fundet et par ting, som jeg glæder mig meget til at vise jer. Nu er sommertøjet virkelig ved at komme frem i butikkerne, så mangler vi bare lige sommeren…. Jeg håber snart at den kommer!

Vi gik længe og tænkte over hvad vi dog skulle have at spise i dag. Det er altid så besværligt komme til enighed, for så er der en der ikke kan lide noget, og en anden der ikke gider at spise noget andet. Så besværligt! men pizza er altid et hit. So pizza it is! Jeg synes simpelthen at denne her pizza er verdens bedste, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele opskriften med jer, så I også har mulighed for at smage den :-)

masjas-pizza-opskrift-1 masjas-pizza-opskrift-3 masjas-pizza-opskrift-2 masjas-pizza-opskrift-4

Ingredienser

Pizzadej (Til 4 personer)
1 kg tipo 00 hvedemel
1 spsk salt
25 g gær
1 spsk sukker
4 spsk olivenolie
650 g håndvarmt vand

Tomatsauce
2 ds. hakkede tomater
Salt og peber

Fyld
100 g ruculasalat
150 g serranoskinke
100 g semitørrede tomater
2 skalotteløg skåret i tynde ringe
Revet parmasan

Dressing
4 spsk balsamico
4 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Opløs gæret i vandet og tilsæt herefter sukker, olivenolie og salt. Begynd derefter at tilsætte melet lidt efter lidt imens du grundigt ælter dejen. Når alt melet er tilsat begynder du at ælte dejen på et melstrøet bord indtil dejen virker glat og smidig. Læg nu dejen i en skål og lad den stå tildækket et lunt sted i en time.

Sæt en bageplade i ovnen og varm ovnen op til dens maksimale temperatur (den kan ikke blive for varm).

Blend de hakkede tomater og smag til med salt og peber. Rul dejen ud på bagepapir, til den er tilpas i tykkelsen. Tilsæt tomatsause ovenpå pizzadejen og tag forsigtigt den brandvarme plade ud af ovnen, træk bagepapiret med pizzaen hurtigt over på den varme bageplade og sæt den direkte i ovnen (varmechokket giver en sprød bund og får den til at hæve i kanten). Pizzaen skal nu bage i ca. 10-15 min. Afhængigt af din ovn.

Når pizzaen er færdigbagt tages den ud af ovnen og anrettes med ruculasalat, serranoskinke, løgringe, semitørrede tomater og revet parmasan. (fyldet kan variere efter smag).

Lav til sidst en lille dressing ved at blande balsamico og olivenolie og hæld den udover pizzaen.

Wupti! Så har du en lækker italiensk pizza, der smager fantastisk! Bon appetit :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>