IT’S FRIDAY!

Så blev det endelig fredag! Der er noget dejligt ved fredage, også selvom jeg ikke har så meget at se til i hverdagene. Men så er det jo weekend, og så har alle folk fri, og så skal der selvfølgelig hygges.

I dag skal jeg i Tivoli med en veninde. Først  skal vi ind og spise noget god mad på Madklubben, og så er der fredagsrock senere, med Christopher, Rasmus Thude og Noah – tre skønne sangere på én gang, det kan kun blive godt! Og så kan man jo heller ikke komme udenom, at de er lidt søde og charmerende at se på, så der er også lidt godt at kigge på samtidig ;-) Jeg er rimelig tosset med de danske sangere, lige for tiden. Det kan godt være at man siger, at Danmark gør det godt med tøserne, men man må da også lige give de danske drenge et klap på skuderen! :-D

På sådan en skøøøn fredag, som i dag, er jeg selvfølgelig hoppet i festtøjet. Der skal knald på, og palietter sætter altid gang i festen ;-) Så har jeg selvfølgelig også valgt, at iføre mig et par lidt høje sko, så jeg kan se over alle de høje mennesker i Tivoli. Ja, det er ikke sådan når man er dømt til at være lidt lavere end alle andre. hehe :-) Håber at I får en dejlig fredag!

masja-klar-til-fredagsrock-1 masja-klar-til-fredagsrock-8 masja-klar-til-fredagsrock-5 masja-klar-til-fredagsrock-2 masja-klar-til-fredagsrock-6 masja-klar-til-fredagsrock-3 masja-klar-til-fredagsrock-4 masja-klar-til-fredagsrock-7

Nederdel: Vero Moda / Bluse: Only / Strømpebukser: Caroline Fleming / Sko: Vagabond / Halskæde & øreringe: Pieces / Ring: Aldo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>