KRØLLER ELLER EEEEJ

Jeg har altid været helt vild med krøller og ville ønske at jeg selv havde nogen, men der er absolut ikke en krølle at finde i mit hår. Mit hår er så glat som hår overhovedet kan være! Det ville være fedt, hvis der bare skete et eller andet, men sådan skulle det ikke lige være. Man skal vel altid være på tværs af hvad man er skabt med, og er det næsten ikke altid sådan, at dem med glat hår, gerne vil have krøller og dem med krøller, ville ønske at de havde glat hår…

Heldigvis er det jo så smart at man kan få alle mulige smarte hår-dibbedutter, som kan lave præcis det hår man ønsker. Hurra for teknologien! :-D Derfor har jeg i dag været ude og købe et bølgejern, så jeg kan få nogle krøller i mit kedelige glatte hår. Jeg skulle da selvfølgelig også lige afprøve det – det er supernemt at bruge, men tager lidt tid at lave i hele håret, men så får man til gengæld også et vildt flot og stort hår. Såååå fedt!

I får lige nogle før og efter billeder, så I kan se hvilken forskel det kan gøre :-)

kroeller-eller-ej-2 kroeller-eller-ej-1 kroeller-eller-ej-3 kroeller-eller-ej-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>