HYGGEDAG MED MOR

Min mor havde taget en fridag fra jobbet, i dag, så vi rigtig kunne mor-datter-hygge sammen hele dagen. Vi har været på shoppingtur i City 2 og rigtig tøse-hygget. Meningen var egentlig, at vi skulle finde en masse gaver til min far, da han snart har fødselsdag, men når man er i et center fyldt med tøj og sko, ender det jo altid med, at der liiiiige ryger noget med i ens egen taske. Og det skete da selvfølgelig også denne gang. Jeg fandt nogle fede støvler med nitter på. Jeg har ledt efter nogen støvler, jeg synes var pæne til mig, i tusinde år, og nu var de der endelig! Jeg smider dem snart op på bloggen, så I kan se dem.

Man bliver så sulten af at shoppe, så vi måtte da også lige et smut forbi Kong Kaffe og få noget mad. Hver gang vi er i nærheden af en Kong Kaffe, MÅ vi bare have en “frap’o’freeze” med Daim, da det simpelthen bare er det bedste ovenpå en lang dag! hehe :-) Vi hyggede og fik noget lækkert mad, alt imens vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Der er intet så godt, som en dejlig hyggedag med mor ♥

Nu er shopping-turen i hvert fald overstået, og der er kommet nogenlunde styr på gaverne til min far. Så mangler jeg bare at få styr på gaverne til min mor, da hun også snart har fødselsdag! Der sker simpelthen så mange ting i april. Jeg har nok at se til :-)

masja-og-mor-i-city-2-1 masja-og-mor-i-city-2-3 masja-og-mor-i-city-2-2 masja-og-mor-i-city-2-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>