HAVREGRØD

Jeg har besluttet mig for at det er på tide at ligge livstilen lidt om fra nu af! Så i dag er det første dag med en ny sund livsstil – FOR REAL! Denne gang tager jeg mig sammen og ikke noget med at falde i mere. Kender I det der med at man bliver ved med at sige fra i morgen af, så starter jeg og alligevel så bliver det aldrig til noget. Men nu er det nu! Jeg skal være så topklar til sommeren! Derfor har jeg startet dagen med en god omgang havregrød, med hakkede mandler, blåbær og lidt kanelsukker. Det er supernemt og så er det en fantastisk start på dagen!

masjas-havregroed-opskrift-2 masjas-havregroed-opskrift-3 masjas-havregroed-opskrift-1 masjas-havregroed-opskrift-4

Havregrød med blåbær

1 dl. havregryn
2 dl. mælk
meget lidt salt
hakkede mandler
blåbær
kanelsukker

Kog havregryn og vand i en lille gryde til en let grød, og krydr med en smule salt. Tag den af varmen og hæld den op i en skål. Drys lidt kanelsukker over og tilsidst kommes blåbær og hakkede mandler på. Bum bum og morgenmader er klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>