FÆTTERS FØDSELSDAG

Jeg har i dag været til fødselsdag hos min fætter og hans kæreste. De fylder begge 25 i år, og dermed holdte de en såkaldt 50-års fødselsdag. Meget smart! De havde lejet et stort lokale, da det var heeele familien, fra begge sider, der skulle samles. Vi har aldrig været samlet før alle sammen, så det var vildt hyggeligt at se dem alle sammen.

Som så mange andre fødselsdage, var der bagt boller og lavet en masse lagkager. Jeg eeeeelsker lagkage! Jeg elsker egentlig bare kage i det hele taget. Mums! :-) Senere blev der tændt op i grillen og så var der ellers rigtig lækker mad, til den helt store guldmedalje. Ellers så hyggede vi os bare og snakkede, som familier nu engang snakker sammen. Vejret har jo været helt fantastisk i dag! Det er skønt at se solen en sjælden gang. Nyd den mens den er her!

I morgen vil jeg smide nogle billeder op af dagens outfit, hvis det skulle have nogen interesse. Håber I har haft en god dag :-)

masja-til-fødselsdag-1 masja-til-fødselsdag-2 masja-til-fødselsdag-4 masja-til-fødselsdag-5 masja-til-fødselsdag-7 masja-til-fødselsdag-3 masja-til-fødselsdag-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>