SÆT FARVE PÅ EN GRÅ DAG

Regn, regn, regn og atter regn…. Det hele kan godt blive lidt gråt og kedeligt med alt den regn, men denne paraply vil sætte lidt farve på dagen. Min mor har netop i dag købt denne skønne paraply, fra Lisbeth Dahl, til mig og jeg synes den er så flot med alle de farver. På denne regnfulde dag har jeg taget min kæmpe hyggelige trøje på, fordi den er dejlig varm og så rar at have på, og så selvfølgelig mine gummistøvler, med et par dejlig varme sokker i. Det søde ur i halskæden, er et min kæreste har købt, til mig, i Berlin. Det gode ved regnvejr er at det er hyggevejr, så nu vil jeg smutte ind og få mig en dejlig varm kop kakao og en nybagt bolle.

lisbeth-dahl-tivoli.paraply-2lisbeth-dahl-tivoli.paraply-5lisbeth-dahl-tivoli.paraply-6lisbeth-dahl-tivoli.paraply-3 lisbeth-dahl-tivoli.paraply-1 lisbeth-dahl-tivoli.paraply-4

Oversize trøje: H&M / Shorts med blonder: Pieces / Paraply: Lisbeth Dahl / Gummistøvler: Hunter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>