EOS LIPBALM

Endelig er den kommet i butikkerne! Jeg har længe ledt efter denne smarte læbepomade fra EOS, men den har ikke været til at finde i nogle butikker. Jeg husker at en veninde fra skolen havde den og jeg syntes at den var så smart, så sådan en måtte jeg også bare eje, men den var ikke let at få fingrene i. Men så skulle jeg lige hurtig et smut i Matas i dag, og dér stod den! Den længe ønskede læbepomade. Den fås i mange farver, med forskellig dufte og den er simpelthen så smart!

masja-eos-lipbalm-1 masja-eos-lipbalm-2 masja-eos-lipbalm-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>