HYGGEDAG

I dag har været en rigtig slapper-dag, hvor jeg absolut ikke har haft nogle planer og bare har hygget med mig selv. Når man bare skal slappe, bliver tøjet heller ikke det vilde. Derfor har jeg i dag iført mig en rar oversize bluse, et par hyggelige lange strømper og mine gode gamle slidte Converse sko. Det gode ved sådan en stor bluse er, at man kan spise en masse uden at man kommer til at føle sig tyk. Det er så smart! Og så er der ellers dømt max afslapning og hygge.

masja-i-udestuen-5 masja-i-udestuen-6 masja-i-udestuen-1 masja-i-udestuen-3 masja-i-udestuen-4 masja-i-udestuen-2

Oversize bluse: Vila / Tørklæde: Pieces / Sko: Converse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>