PELSVEST

Jeg har lovet mere end jeg kan holde, for det blev ikke til nogen DIY-shirts i dag. Jeg har tilsyneladende haft alt for meget andet at se til. I stedet kan I hygge jer lidt med et par billeder af mit tøj i dag. I morgen regner jeg til gengæld med, at jeg kan få lavet de t-shirts – men nu må jeg hellere lade være med at love noget…. I stedet for, så får I lige nogle billeder af dagens outfit. Værsgo! :-)

Nå, men det er fredag og jeg har lyst til at tage på café og få mig en lille drink. Hygge!

masja-med-pelsvest-1 masja-med-pelsvest-5 masja-med-pelsvest-2 masja-med-pelsvest-4 masja-med-pelsvest-3

Bukser: Vila / Bluse: Vila / Pelsvest: Quintess / Sko: Vagabond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>