GLIMMER-NEGLE

Når man ikke rigtig ved, hvad man skal lave på sådan en torsdag aften, kan man da lige så godt begive sig ud i, at lave nogle fine negle på sig selv. Jeg har set flere, der har lavet flotte negle med glimmer på, men har tænkt at jeg absolut ikke ville kunne finde ud af, at lave sådan nogle, med de fumlefingre jeg har. Men jeg begav mig ud i det og det er nu ikke så svært endda (dog er den højre hånd mere klattet end den venstre, da jeg er højrehåndet).

Det er meget simpelt; du smutter en tur i Panduro Hobby og køber nogle “glitter flakes” i den farve du ønkser, finder den farve neglelak du godt kunne tænke dig at have på, og en klar lak til at slutte af med. Så er du klar! Først lægger man den ønskede farve neglelak, derefter drysser man lidt glimmer ud og dypper spidserne af neglene i det og til sidst slutter man af med, at lægge den klare lak ovenpå. Så har du et par super fine glimmernegle!

masjas-glitter-negle-2 masjas-glitter-negle-3 masjas-glitter-negle-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>