VELKOMMEN

masja-i-tivoli-1

Hej derude. Jeg tænker, at jeg vil starte med, at fortælle lidt om mig selv og om hvad denne blog kommer til at handle om. Som bloggens navn så fint antyder, så hedder jeg Masja. I skrivende stund er jeg 19 år gammel og bor i Taastrup, stadig hjemmeboende, hos mine forældre og min kære storebror, ej at forglemme.

I min fritid laver jeg alle de ting, som jeg holder allermest af. Jeg elsker tøj, sko, smykker og alt hvad der ellers hører til. Jeg nyder, at stå i køkkenet og lave noget lækkert mad, så opskrifter skal der nok komme nogen af. Jeg går op i sundhed og motionerer da også af og til – en dejlig løbetur om søerne er aldrig dårligt. Jeg kan lide at forkæle mig selv, med en god ansigtsmaske eller et dejlig varmt fodbad. Jeg er yderst kreativ, og elsker at sy forskellige ting og sager. Jeg går op i indretning og kan derfor ikke vente til jeg får min egen lejlighed, som jeg kan hygge om. Jeg elsker min familie, min kæreste og mine venner og nyder enhver tid jeg har sammen med dem. Jeg holder meget af København, byens gader og byens liv. Sidst men ikke mindst, holder jeg meget af at tage billeder, så dem kommer der massere af.

Bloggen vil bære præg af alt der, der fylder mit liv, fra mode til mad, fra kærlighed til København, fra familie til fest, fra hus til have, fra ord til ordenssans – og om alle mulige ligegyldigheder, finurligheder og herligheder derimellem.

Så er scenen vist sat – velkommen til min blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>