DEBUT!

Ja, så skete det endelig! Jeg har i lang tid tænkt på at oprette en blog, men har ikke rigtigt fået taget mig sammen, og ikke rigtigt vidst hvad jeg dog skulle skrive om på sådan en. Jeg følger selv spændt med i en masse forskellige blogs på nettet, og har derfor længe haft lyst til at starte min egen. Men så er det at Jante kommer forbi og spørger om der da overhovedet er nogen der gider at følge min blog. Tja, det ved jeg heller ikke om der er nogen der gør, men man kan da håbe. Jeg mener, SÅ slemt kan det da heller ikke være at læse om mode, shopping, mad og mig.

Så velkommen til – nu må vi se hvad det fører til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>