PÅ MIN ØNSKELISTE I ÅR

I dag er der præcis en uge til min fødselsdag, og jeg kan næsten ikke vente. Jeg er typen der virkelig ELSKER at have fødselsdag, og jeg er typen der ser frem til det hele året rundt, og tæller ned fra dag 364 (altså dagen efter min fødselsdag) ;-) Jeg synes at det er noget af det hyggeligste i hele verden – det er den dag man kom til verden, og man skal da fejre at man har levet et helt år mere. Jeg er ligesom et lille barn når det kommer til min fødselsdag, på trods af at jeg snart bliver 22 år gammel. Jeg elsker fødselsdagsflag foran døren, balloner i hele huset, massevis af gaver, lys i lagkagen, fødselsdagssang, hjemmebagte boller, varm kakao, og sidst men ikke mindst elsker jeg hygge med familien! Jeg kan vist heller ikke løbe fra, at jeg er fuldstændig pjattet med at få gaver (men hvem er ikke det!). Faktisk skriver jeg ønsker ned hele året rundt, og det medfører at jeg har jordens længste ønskeseddel. Min mor har altid sagt at man må ønske sig lige hvad man vil, og det har jeg bestemt taget til mig, for på min ønskeseddel står der alt fra hårnåle, til en ny cykel :-)

Jeg har lavet et lille udpluk af ting fra min ønskeseddel, for der er slet ikke plads til dem alle sammen, så her får I nogle af de bedste :-D

masjas-oenskeseddel-1

1. Short John cykel fra Velorbis (HER) / 2. Kopper fra Meyer Lavigne (HER) / 3. Rygsæk fra Fjällräven (HER) / 4. Tilda dukke fra Panduro Hobby (HER) / 5. Escentric Molecule 01 parfume (HER) / 6. Vasketøjskurv fra Ferm Living (HER) / 7. Tyllskørt fra Oopsy Daisy Baby (HER) / 8. Træhånd fra HAY (HER) / 9. Kobber termokop fra Stelton (HER) / 10. Bogstav med lys fra Seletti (HER) / 11. V-ring fra Jane Kønig (HER) / 12. Allstar Canvas High fra Converse (HER) / 13. Ukulele i træ (HER) / 14. Kobber trådkurv fra Menu (HER) / 15. Ugle charm fra Pandora (HER) / 16. Vaser fra Meyer Lavigne (HER)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>