EN HYGGELIG TUR I SKOVEN

I weekenden var min kæreste og jeg ude og gå en hyggelig tur i skoven, og det gav jo rig mulighed for at få taget nogle fine efterårsbilleder. Jeg er så heldig, at have en kæreste med et mega sejt kamera, og et særligt talent for at tage vildt hyggelige billeder :-) Jeg er ikke så skide god til at stå foran kameraet, for det ligger slet ikke til mig at posere på alle mulige fine måder, så jeg ved aldrig rigtig hvad jeg skal gøre, for ikke at føle mig komplet dum. Jeg tænker tit at der umuligt kan være nogle brugbare billeder, men der kommer alligevel altid noget godt ud af det, og det kan jeg vist kun takke min søde kæreste for :-D

Så her er altså det fine resultat (hvis jeg selv skal sige det) af en hyggelig efterårstur i skoven. Som man måske kan se, så er jeg pjattet med efterår – jeg elsker når bladene skifter farve og regner ned fra himlen, jeg elsker hyggelige grå regnvejrsdage, hvor man med god grund kan sidde inde og hygge med the og boller, og jeg elsker når man endelig kan få lov til at gå i sin kærestes store hyggelige vamsede jakker :-)

masja-efteraar-1 masja-efteraar-7 masja-efteraar-8 masja-efteraar-5 masja-efteraar-2 masja-efteraar-6

Jakke: kærestens jakke fra Peak Performance / Skjorte: Vero Moda / Leggins: H&M / Støvler: Bianco / Tørklæde: Vila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>