EN LILLE SANGFUGL

Som nogle, måske tidligere har set, så havde jeg hæklet den populære Kay Bojesen abe til min mor i julegave, men det var faktisk ikke det eneste, jeg havde hæklet til hende, for hun havde også nævnt, at hun godt kunne tænke sig en hæklet version af sin fine Kay Bojesen sangfugl. Derfor gik jeg selvfølgelig også i gang med at hækle den, for jeg elsker at give min mor gaver, og jeg elsker at se, når hun bliver rigtig glad for noget, jeg har lavet :-) Jeg har valgt at hækle den lille fugl i farverne efter den lyserøde Kay Bojesen sangfugl, som hedder Ruth. Lille Ruth har nemlig været en del af både min mors og mit hjem de sidste par år, da denne skønne fugl deler navn med min søde afdøde mormor :-)

Der findes efterhånden mange versioner af den lille sangfugl rundt omkring på nettet, men jeg kan varmt anbefale opskriften hos Lityfa.dk, som kan findes lige HER :-)

haeklet-kay-bojesen-fugl-ruth-4 haeklet-kay-bojesen-fugl-ruth-3 haeklet-kay-bojesen-fugl-ruth-2 haeklet-kay-bojesen-fugl-ruth-5 haeklet-kay-bojesen-fugl-ruth-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>