SHOPPING MED MOR

Min mor har haft fri fra arbejde i dag, og jeg har haft fri fra skole (næsten da…). Jeg tillod i hvert fald mig selv at holde en fridag, fordi det var længe siden, at jeg havde hygget sammen med min mor, og fordi det da var synd, at hun skulle være helt alene på sin fridag ;-) Jeg tog derfor tidligt hjem til min mor, og det viste sig åbenbart, at hun slet ikke var alene hjemme, for både min far og bror lå syge. Hmm… Hvad skal man dog lave, når man gerne vil have en tøsedag, og hele hytten er fyldt med sygdom!?…. SHOPPIIING! :-D Min mor er den vildeste shopper – hun kan vade rundt i et shoppingcenter hver evig eneste dag, også selvom hun aldrig finder noget. Hun kan glo på det samme tøj tusinde gange, men hun køber næsten aldrig noget. Hun kan sagtens finde på at prøve en masse ting, men der er altid noget galt – enten er den for stor, for grim, for gul, for prikket, for tøset, for stribet, for mormor-agtig….. Ja, I kender typen ;-)

Til gengæld er hun rigtig god til at købe tøj til mig, og jeg er samtidig rigtig god til at finde tøj til mig, så der kan man vel kalde os det perfekte shopping-match :-D Ej, min mor er virkelig sød, når vi er på shoppingtur sammen, og det ender da også altid med et par ting eller to (eller ti). Tak mor! <3

shopping-med-mor-2 shopping-med-mor-1 shopping-med-mor-4 shopping-med-mor-3 shopping-med-mor-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>