GAVEN TIL DEN LILLE NY

Så kom den længe ventede baby endelig til familien (og bare rolig, den er ikke min…) ;-) Nææh, for det er nemlig min ældste kusine og hendes kæreste, som har fået den sødeste lille dreng. Den 9. januar 2015 kom lille Julius til verden – næsten en uge for tidligt, så jeg kan lige love jer for, at jeg fik travlt med garn og hæklenål, for at blive færdig med min gave :-) Min kusine havde tidligere snakket om, at hun godt kunne tænke sig sådan en barnevognskæde med hæklede dyr på, så jeg tænkte at det var den perfekte gave. Jeg havde dog ikke lige tænkt over hvor lang tid det tager at hækle de der små dyr, men mange timer og et par meget ømme fingre senere, var den endelig færdig! Jeg synes selv at den blev ret fin, og som en lille overspringshandling fik jeg også lavet en lille suttesnor ;-)

I går var min kæreste og jeg så endelig ude og besøge den lille familie i Tune, og I kan tro at det var hyggeligt :-) Jeg havde glædet mig helt vildt meget til at se lille Julius, og det havde jeg god grund til, for han var simpelthen så sød og bedårende. Han har de sødeste små fingre, de dejligste små tæer, den fineste lille næse, og de sødest små øjne – aaaarmen altså, det er jo slet ikke til at stå for! Det var helt mærkeligt at de lige pludselig var tre + hund, og man nu skulle besøge en lille familie – jeg er sikker på at det hele kommer til at gå godt, og de bliver verdens bedste forældre :-)

hæklet-barnevognskæde-6 hæklet-barnevognskæde-5 hæklet-barnevognskæde-4 hæklet-barnevognskæde-1 hæklet-barnevognskæde-2 hæklet-barnevognskæde-3

6 thoughts on “GAVEN TIL DEN LILLE NY

 1. Hej

  Hvor kan man find “opskriften” på de fine dyr du har hæklet..
  Det er ikke mig selv der skal i gang så ville gerne finde den til hende der skal gøre det.
  Er det en du ligger inde med og evt kan maile til mig.

  Mvh
  Majken Sørensen

  • Hej Majken :-)
   Opskriften på de små hæklede dyr, kan findes i Maja Hansens forskellige hæklebøger, som hedder “hæklede dyr”, “flere hæklede dyr” og “nye hæklede dyr”. Bøgerne kan bl.a. købes i Panduro Hobby, og ellers kan de også lånes på biblioteket, hvis man ikke ønsker at købe dem :-)
   Mvh. Masja

  • Hej Pernille. Jeg har først hæklet de små trekanter til clipsene og syet dem fast, og derefter har jeg bare bundet snoren med kugler og hæklede dyr fast til dem. Jeg håber, at det giver mening :-)

 2. Hej Masja
  Jeg er helt vild med din gave til den lille ny :)
  Jeg har desværre aldrig prøvet at hækle.
  Hækler og sælger du også nogle af dine kreationer som fx denne fine barnevognskæde?
  I tilfælde af at du gør vil du måske skrive til mig på min mail-adresse med pris og forsendelse.
  Mvh Camilla

 3. Hej Masja,
  det er en rigtig fin barnevognskæde, men jeg forstår ikke helt hvordan du fastgør dine clips på elastiksnoren?
  Har forstået at du hækler trekanterne på clipsene og lukker dem af, men hvad mener du med at “syet dem fast”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>