KAN DU GÆTTE HVAD JEG SKAL VÆRE?

Fastelavn er lige om hjørnet, og da jeg er inviteret til fastelavns-fødselsdag i år, skal jeg selvfølgelig også klædes ud. Jeg har altid synes det var sjovt at lave mit eget fastelavnstøj, og jeg har været klædt ud som rigtig mange forskellige ting op igennem årene. Jeg har blandt andet været klædt ud som grankogle, vandmand, guldkaramel og slikpose – jeg husker, hvor mega stolt jeg var, da jeg vandt årets bedste udklædning på min skole, som slikpose :-D Nå, men jeg er i fuld gang med mit fastelavnskostume for i år, men jeg vil endnu ikke afsløre, hvad jeg skal være, for der er sjovere at holde det lidt hemmeligt ;-) Inspirationen i år er kommet fra mit køleskab og de søde sager, jeg elsker allermest, og der har da også været mange forskellige ting oppe at vende i mit hoved, men nu er der heldigvis styr på det! Meeeen jeg vil trække spændingen, og indtil da kan I få fire billeder af, hvad mit kostume måske kunne være ;-)

fastelavn-er-mit-navn-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>