LATERGRAM

Der har vist været lidt stille på min instagram her på det sidste, men bare rolig, jeg er her altså stadig, og jeg skal nok sørge for, at der kommer et par billeder i ny og næ, når jeg altså husker det ;-) Der er ikke sket så meget på det seneste, og jeg har følt det ganske ligegyldigt at dele billeder af de ting, jeg har lavet, for jeg tvivler på, at nogen gider at se billeder af alle mine lektier, tomme kaffekopper, og ligegyldige tv-programmer… Ja, det er rimelig meget det, jeg har brugt min seneste tid på – skole, kaffe, træning (når jeg altså når det), og afslapning på sofaen, med åndsvage tv-programmer kørende på skærmen – der er jo begyndt sindsygt mange nye programmer i fjernsynet, og jeg kan ikke lade værre med at se dem alle sammen, også selvom jeg godt ved, at det meste er spild af tid (for det er ikke ligefrem videnskabsprogrammerne jeg følger med i) ;-) Nogle gange har man vist bare brug for at koble lidt fra, og glemme de sociale medier lidt, men jeg vender jo altid tilbage, og man skal være velkommen til at følge med på min instagram @masjarichter :-)

insta-lately-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>