MIN NYE JAKKE

Efter en lang kamp, med blod, sved og tårer (bogstavelig talt), så er jeg nu endelig blevet færdig med min brostens-inspirerede jakke. FINALLY!! Som nogle måske ved, så skulle den jo faktisk have været færdig i december måned sidste år, men tingene gik ikke helt som planlagt, og jeg nåede ikke at blive færdig til tiden, og blev derfor stiktosset på projektet, og gemte det laaaangt væk… Egentlig manglede jeg ikke særlig meget for at gøre jakken færdig, for jeg havde alle delene og skulle bare sy dem sammen, men jeg manglede virkelig bare tålmodighed! Der gik lang tid, hvor jeg slet ikke gad at tænke på den åndsvage jakke, men efterhånden syntes jeg, at det var lidt synd, at mit projekt aldrig skulle blive færdigt, så efter at den halvfærdige jakke havde ligget tre måneder i skammekrogen, tog jeg mig sammen, og hev den frem igen. Jeg fik syet de sidste dele sammen, og rettet et par detaljer, som jeg var utilfreds med – alting går lidt bedre, når man ikke er presset og stresset på tid. Så nu er den altså endelig færdig, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet. Jeg ved at den sikkert har et par småfejl, men hey, det er jo også min første jakke, så det går nok! ;-)

bomberjacket-design-by-masja-richter-4 bomberjacket-design-by-masja-richter-3 bomberjacket-design-by-masja-richter-6 bomberjacket-design-by-masja-richter-1 bomberjacket-design-by-masja-richter-9 bomberjacket-design-by-masja-richter-8 bomberjacket-design-by-masja-richter-2 bomberjacket-design-by-masja-richter-7 bomberjacket-design-by-masja-richter-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>