SUSAN ZEBRA

Jeg har flere gange oplevet, at mine hækle-veninder lige pludselig begynder at snakke om UFO’er, når jeg spørger ind til deres hækleprojekter, og til at starte med troede jeg, at de alle sammen var igang med at hækle UFO’er – du ved sådan nogle med rumvæsener i, men det, var de altså ikke… Nu har jeg så endelig fundet ud af, hvorfor de alle sammen lige pludselig begynder at snakke om UFO’er midt i det hele. Inden for hækleverdenen har det, nemlig intet med flyvende tallerkner og rumvæsener, at gøre – næææh, for der betyder det nemlig U-Færdige-Objekter, og sådan nogle, har jeg også mange af! Jeg har alt for mange projekter igang på samme tid, og de bliver ofte bare gemt væk, men nu har jeg besluttet mig for at færdiggøre nogle af alle mine UFO’er – som man siger ;-) Derfor er jeg nu også endelig blevet færdig med min hæklede zebra, som har ligget gemt væk meget længe. Så her er hun altså – hun hedder Susan, og jeg synes at hun er blevet vældig fin! Opskriften er fundet i Maja Hansens bog – hæklet legetøj, som jeg varmt kan anbefale, da der er rigtig mange søde hæklede ting i :-)

haeklet-zebra-1 haeklet-zebra-2 haeklet-zebra-4 haeklet-zebra-3 haeklet-zebra-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>