PÅSKEN ER PÅ VEJ

Påsken er lige om hjørnet, og det betyder selvfølgelig, at der skal påskepyntes. Jeg har påskeferie hele næste uge, så jeg har masser af tid til at påskehygge. Jeg har i dag været et smut i Panduro Hobby, for at se på alle deres fine påsketing, og for at se, om der var nogle hyggelige små påskeprojekter, som jeg kunne kaste mig ud i. Jeg er vild med de der gør-det-selv-materialesæt, hvor alt hvad man skal bruge, er pakket i – det er så dejlig nemt og hurtigt, hvis man ikke lige kan overskue de helt store projekter ;-) Så jeg købte altså en af de der hyggelige materialesæt, og så har jeg startet min påskeferie med at lave søde små påskekyllinger, som nu kan pynte rundt omkring i det lille hjem. God påske! :-)

panduro-hobby-paaske-kyllinger-1 panduro-hobby-paaske-kyllinger-2 panduro-hobby-paaske-kyllinger-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>