FISKECHIPS TIL FORRET

Da jeg havde gæster til middag i lørdags, brillerede jeg med den helt store 3-retters menu – så stor var den måske heller ikke, men jeg er stadig lidt stolt af mig selv ;-) Jeg havde styr på det hele, og jeg var sikker på, at jeg kunne nå det hele, inden gæsterne kom. Lige indtil det ringede på døren 15 minutter for tidligt! Hvorfor er det, at man altid skal have så mega travlt de sidste 15 minutter? Heldigvis har jeg nogle søde venner, der altid er klar med en hjælpende hånd, og med lidt hjælp, og en lille velkomstdrink, blev maden færdig. Til forret havde jeg lavet en dejlig simpel ting, som var chips med noget “fiskedip”. Super simpelt, og dejlig nemt at lave, så hvis du en dag skal lave en nem og lækker forret, så vil jeg mene, at dette et godt bud :-)

lakse-chips-til-forret-1 lakse-chips-til-forret-2 lakse-chips-til-forret-3 lakse-chips-til-forret-4

Ingredienser:

1 dl creme fraiche 38%
1 dl græsk yoghurt 10%
75 g røget laks
Friskkværnet peber
100 g stenbiderrogn
En pose gode kartoffelchips

Pynt:
1/2 bundt purløg
50 g stenbiderrogn

Fremgangsmåde:

1. Rør creme fraiche og yoghurt sammen
2. Hak laksen fint, og vend den i. Krydr blandingen med sort peber, og vend derefter stenbiderrognen i.
3. Servering: Anret cremen fint på chips, eller som dip i skåle, og pynt med purløg og rogn. Værsgo’ at spis :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>