10 SKØRE TING OM MIG

ti-ting-om-masja-1

Jeg sidder her en meget sen lørdag nat, og tænker at det er på tide, at I lære min mærkelige side lidt bedre at kende, så jeg synes at det kunne være skægt, at fortælle 10 mærkelige ting om mig selv – bare fordi det er sjovt. Måske der kommer flere sjove facts i fremtiden, for der er masser af dem! ;-)

1. Jeg er et kæmpe rodehoved! Selvom mit hjem oftest ser fint og ryddeligt ud, når der kommer gæster, så betyder det ikke, at jeg ikke roder. Jeg roder nemlig vildt meget, men jeg får på en eller anden måde altid gemt det hele væk i skuffer, skabe og under sengen, inden der kommer folk forbi, så de ikke tror at jeg er helt vanvittig.

2. Jeg grynter, når jeg griner – yeps, jeg lyder som en lille gris, når jeg griner. virkelig pinligt! Jeg ved aldrig, hvornår det kommer, men det kommer selvfølgelig altid på de mest irriterende og pinlige tidspunkter…

3. Jeg elsker at se Disney-film, og har hele samlingen af Disney klassikere + alle efterfølgerne! Jeg ejer simpelthen alle 52 disneyklassikere (også dem, som ingen aldrig gider at se), og jeg kan slet ikke vente, til at man kan købe Big Hero 6, som er nr. 53 i rækken!

4. Jeg elsker lys pålægschokolade fra Galle & Jessen – intet mindre! Hvis jeg skal have en pålægschokolademad, så kan jeg ikke lade værre med lige at kværne en skive chokolade uden brød, og hvis jeg har lyst til chokolade en sen aften, så er en skive lys pålægschokolade altid god, men det er kun den lyse pålægschokolade fra Galle & Jessen der duer.

5. Jeg bruger briller, men jeg har dem sjældent på, fordi jeg synes, at jeg ligner en idiot med briller. Derfor bruger jeg dem for det meste kun når jeg ser tv, og så sniger de sig også med i biografen, hvor jeg tager dem på når det bliver mørkt, så ingen kan se mig ;-)

6. Jeg taler i søvne, og jeg siger åbenbart mange mærkelige ting. Nogle gange snakker jeg så meget, så man tror at jeg er vågen. Jeg kan simpelthen føre en hel samtale i søvne, hvilket er ret irriterende, fordi jeg oftest får sagt og lovet alle mulige ting, som jeg slet ikke kan huske når jeg vågner.

7. Jeg går altid rundt i hyggebukser og tykke sokker, når jeg er hjemme. Det bedste ved at være hjemme er, at man kan slappe max af, og det gør jeg allerbedst i mine dejlige hyggebukser, og med mine varme tykke sokker på.

8. Jeg kan godt lide at se reality-programmer, såsom singleliv, mig og min mor, for lækker til love, de unge mødre, osv… Ja, jeg kunne blive ved, for jeg følger faktisk med i stort set alle reality-programmer der kører i tv! Jeg synes at der er noget ganske sjovt i, at se folk gøre og sige mærkelige ting på tv.

9. Hvis jeg ikke har set min mor i 2 dage, synes jeg at der er gået lang tid. Jeg elsker, at tilbringe tid sammen med min mor, og der skal ikke gå mange dage, før jeg synes at det er lang tid siden jeg har set hende.

10. Jeg er en natteravn, og arbejder derfor allerbedst om natten, hvilket også er forklaringen på mit meget sene indlæg i dag :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>