MIN FARFAR VAR EN HERLIG MAND

I går var det præcis et år siden, at min søde farfar sagde farvel til denne fine verden, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg savner ham! Det er mærkeligt, når man lige pludselig ikke mere skal se en person, som man holder så utrolig meget af, men det er jo livets gang, selvom det er vanvittig trist. Som min søde moster sagde, “græd ikke over de døde, glæd dig over, at de har levet”, og så skal man huske at leve videre på alle de dejlige minder, og dem er der heldigvis mange af! Min farfar var en herlig mand, og han var fuld af skæg og ballade – jeg tror slet ikke, at man kan forestille sig, hvor tosset han var :-D

Min farfar kunne godt lide at shoppe, og han gjorde mange gode kup i Kirkens Korshær, og når man kom forbi, skulle man altid se et eller andet gammelt “ragelse”, som han havde købt. Jeg tror faktisk, at min farfar havde mere tøj, end jeg har, og der skal altså rigtig meget til! ;-) Nå, men det betød altså, at min farfar efterlod skabene fulde af tøj, som bare skulle sendes til genbrug, men inden da, var jeg lige nødt til at kigge på det, for det kunne jo være, at der gemte sig nogle sjove ting, og det gjorde der skam! Jeg har taget mange hyggelige ting, men min allerbedste farfar-ting er hans militærjakke. Jeg kan godt lide den, fordi den er stor og hyggelig, og fordi militær altid er fedt, men mest af alt, fordi den minder mig om min gode gamle farfar :-)

Bedsteforældre er nogle dejlige nogen, og jeg kan heldigvis glæde mig over, at jeg stadig har verdens bedste farmor og verdens bedste morfar! og så sender jeg en masse tanker og et kæmpe smil til min søde mormor og farfar, som sikkert sidder oppe i himlen et sted og kigger ned på os :-)

farfars-militærjakke-1 farfars-militærjakke-2

2 thoughts on “MIN FARFAR VAR EN HERLIG MAND

  1. Åh ja den gamle mand <3 han var den bedste Farfar. Han hygger sikkert i himmelen med en bajser og hans ged Mette <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>