ENDNU EN FØRSTE SKOLEDAG

Efter en alt for lang sommerferie, er det endelig blevet tid til skole igen. Jeg startede på Håndarbejdets fremme sidste år, og har været utrolig glad for det. Desværre gik mit sidste skoleår ikke helt som planlagt, så jeg valgte at stoppe midt i forløbet, og besluttede mig i stedet for at starte på en frisk. Derfor har jeg altså i dag haft første skoledag (igen) sammen med en masse nye studerende. Jeg har fået en ny sød klasse, og jeg kan slet ikke vente med at komme ordentlig igang igen! Jeg har glædet mig som en sindssyg og jeg er sikker på at det bliver et godt skoleår!

masja-hvid-skjorte-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>