DEN FLITTIGE ELEV

Så er skolen gået igang igen, og det kan mærkes! Jeg har slet ikke haft tid til at finde på alle mulige spændende ting, for jeg har haft alt for travlt med at være den flittige elev, og lave alle mine skoleting. De sidste par uger har jeg knoklet med alt det der skulle laves i introforløbet, og det er nu endt ud i en fin skitsebog, som skal bruges til inspiration for uddannelsen. Jeg er det vildeste ordensmennesker, så derfor kan det godt tage meeeget lang tid at lave en skitsebog jeg er tilfreds med, men det lykkedes og nu den endelig færdig! :-)

Introforløb overstået – tjek! Så kan jeg jo bare gå igang med, at læse alle lektierne til på mandag… Det er jo bare skønt! Det er sgu hårdt at være en flittig elev…. ;-)

flittig-elev-1 flittig-elev-2 flittig-elev-4 flittig-elev-3 flittig-elev-5 flittig-elev-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>