HVIS JEG VANDT EN KÄHLER OMAGGIO JUBILÆUMSVASE…

…Skulle den stå i lejlighedens hyggelige hjørne, sammen med nogle af de ting, der betyder allermest for mig :-) Den skulle pynte ovenpå mit fine eventyrlige hjørneskab, som inderholder min samling af forskelligt porcelæn. Den skulle stå på toppen sammen med min mors og fars gamle bryllupsbillede, mine korkpropper jeg har samlet på fra særlige lejligheder, min abe som jeg fik da jeg blev student, og nøglen til min farfars gamle “skattekiste” :-)

Det er mit hyggelige hjørne med gode minder, og der tror jeg bestemt at en Kähler Omaggio jubilæumsvase ville pynte rigtig fint, med et par yndige blomster. Det er i hvert fald som om, at der mangler et eller andet i mit hyggelige hjørne, og vasen passer helt perfekt, hvis man klipper den ind i billedet! :-D

hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-2

hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-3 hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-2 hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-4

hvis-jeg-vandt-en-kahler-jubilaeumsvase-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>