SAND I SKOENE

Det er ikke hver dag man lige tager en vandretur i ørkenen med tyllskørtet på, men det var lige præcis hvad vi gjorde en af dagene på Gran Canaria. Vi startede med at tage en hyggelig aftentur på stranden, og endte ellers bare med at fortsatte ned ad stranden, og lige pludselig stod vi i den fine ørken. Jeg var selvfølgelig nødt til at tage nogle fine billeder, og danse lidt rundt på de mange sandtoppe. Det var simpelt så flot, og sandet var så dejlig blødt, at jeg selvfølgelig var nødt til at smide skoene :-) Jeg havde ikke lige troet, at jeg skulle danse rundt i en ørken, med mit kæmpe strutskørt, men sjove ting sker jo en gang imellem! :-D

masja-paa-stranden-gran-canaria-1 masja-paa-stranden-gran-canaria-7 masja-paa-stranden-gran-canaria-2 masja-paa-stranden-gran-canaria-4 masja-paa-stranden-gran-canaria-5 masja-paa-stranden-gran-canaria-3 masja-paa-stranden-gran-canaria-6

Nederdel: Oopsy Daisy / Top: Vila / Sko: Replay / Armbånd: købt på Gran Canaria (kan købes på www.art-shop.es / Ring: Gave fra Malta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>