HELT PÅ TOPPEN

Når man er på Gran Canaria, og man hele tiden kan se de flotte bjerge i det fjerne, så er man jo også nødt til at komme en tur derop. Derfor havde vi en dag besluttet os for, at tage på jeep- og kamelsafari, hvor vi skulle ud og køre i jeep i bjergene, og ride på kameler i ørkenen. Vi startede med, at køre ud i ørkenen, hvor vi blev mødt af en masse søde kameler, som skulle give os en lille tur rundt i den fine ørken. De er simpelthen så søde sådan nogle kameler, så da jeg fik tilbudet om at give den en kiks og et møs, så kunne jeg da selvfølgelg ikke sige nej :-D Senere kørte vi op i bjergene, hvor vi nød den flotte udsigt og fik en hyggelig frokost. Det var en vældig fin dag i bjergene og sammen med de søde små kameler :-)

masja-paa-bjerget-gran-canaria-1 masja-paa-bjerget-gran-canaria-2 masja-paa-bjerget-gran-canaria-3 masja-paa-bjerget-gran-canaria-4 masja-paa-bjerget-gran-canaria-10 masja-paa-bjerget-gran-canaria-7 masja-paa-bjerget-gran-canaria-6 masja-paa-bjerget-gran-canaria-5 masja-paa-bjerget-gran-canaria-9 masja-paa-bjerget-gran-canaria-8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>