EN VARM SOMMER

Sikke et vejr det er blevet til herhjemme i Danmark! Jeg var lige ved at falde ud af sengen, da jeg i morges vågnede til et kæmpe tordenbrag. Det har været et rigtig møgvejr i dag og skyerne er meget grå, men det er der selvfølgelig også en god grund til at være indenfor og hygge hele dagen :-) Jeg sidder lige og drømmer mig tilbage til solen, sommeren, varmen og vandet på Gran Canaria. Alting var så varmt og dejligt, og der var bestemt god grund til at finde sommertøjet frem. Herhjemme ved man ikke hvad man skal tage på, for vejret skifter jo hele tiden… I går var det mega godt vejr, og i dag styrter det ned! Det er så dejligt når man kan hoppe i sommertøjet, så her kommer der lige nogle dejlige sommerbilleder på en ellers grå og regnfuld dag :-)

masja-paa-gran-canaria-4 masja-paa-gran-canaria-10 masja-paa-gran-canaria-1 masja-paa-gran-canaria-5 masja-paa-gran-canaria-8 masja-paa-gran-canaria-2 masja-paa-gran-canaria-9 masja-paa-gran-canaria-3 masja-paa-gran-canaria-6 masja-paa-gran-canaria-7

Nederdel: Abercrombie & Fitch / Top: H&M / Ur: Tommy Hilfiger / Armbånd: Souvenir fra Gran Canaria / Solbriller: Ray Ban / Taske: Accessorize / Sko: Tommy Hilfiger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>