HJEM KÆRE HJEM

Så er jeg hjemme igen! Jeg har lige været et smut på ferie, sammen med min søde kæreste :-) Det har været skønt, at komme lidt væk fra hverdagen, og bare slappe af og nyde livet. Jeg har slappet fuldstændig af, hængt ud ved poolen, og nydt solen. Vi har virkelig haft en dejlig tur, og oplevet en masse ting, så det skal der nok komme en masse om! :-D

Selvom det altid er skønt at være væk, så er det absolut også dejligt at vende hjem igen. Hjem virker altid lidt mere hyggelig, når man har været væk i et stykke tid, også selvom det kun har været én uge. Det er hyggeligt at vende hjem til Pinocchio, som byder velkommen med en masse sedler, det er dejligt at vende hjem til fine blomster og stearinlys, det er skønt at vende hjem til alle de søde ugler der hilser fra hvert et rum, og sidst men ikke mindst er det fantastisk at vende hjem til sine gode sutsko og ens egen dejlige bløde seng! Ude er godt, men hjemme er bedst, som man siger :-)

hjem-kaere-hjem-1 hjem-kaere-hjem-5 hjem-kaere-hjem-4 hjem-kaere-hjem-10 hjem-kaere-hjem-9 hjem-kaere-hjem-6 hjem-kaere-hjem-7 hjem-kaere-hjem-3 hjem-kaere-hjem-8 hjem-kaere-hjem-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>