DREAMS TASTE LIKE COTTON CANDY

Jeg var en hyggelig tur i Tivoli i går, sammen med min kæreste. Jeg elsker at være i Tivoli! Jeg synes simpelthen at der er så hyggeligt, med alle lysene, de tusindevis af flotte blomster og ikke mindst alle de skønne søde sager :-) Jeg bliver ligesom et lille barn igen, og jeg får lyst til at købe alle de gode gamle ting, som man elskede da man var barn. Så da jeg kom forbi en bod, hvor de solgte candyfloss, måtte jeg simpelthen bare have en, da jeg elskede dem som barn! Jeg dansede lystigt rundt i Tivoli med min fine lyserøde candyfloss, og dem der gik forbi kiggede da også lidt mærkeligt, men det er da klart at man bliver lidt skør, når man får sådan et candyfloss sukkerchok! :-D

masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-2 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-6 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-7 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-3 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-9 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-10 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-1 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-4 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-5 masja-med-candyfloss-i-tivoli-copenhagen-8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>