DECEMBERHYGGE

Så er det endelig blevet december og jeg har rigtig fået julehygget på mit værelse. Og se lige engang, selveste julemanden har været forbi med kalendergaver til mig, men jeg har jo selvfølgelig også været utrolig sød i år ;-)

Jeg ELSKER julen og alt det der hører til – jeg elsker sne, jeg elsker gaver, jeg elsker julepynt, jeg elsker pakkeleg, jeg elsker julekalender i tv, jeg elsker juleand og julemad, jeg elsker julekager, og mest af alt elsker jeg at hygge sammen med mine venner og min store dejlige familie. Julen er en dejlig tid! :-)

december-hygge-1 december-hygge-5 december-hygge-4 december-hygge-7 december-hygge-3 december-hygge-6 december-hygge-9 december-hygge-8 december-hygge-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>