HALLOWEEN I TIVOLI

Jeg elsker efterår, jeg elsker hygge og jeg elsker halloween, men det skyldes måske at halloween jo er en ganske særlig dag. Der er nemlig nu kun fire dage til halloweeen OG til min fødselsdag selvfølgelig! Weeeee, jeg glæder mig simpelthen som et lille barn :-D

Nu hvor det er halloween og alt sådan noget der, så skal man da lige et smut i Tivoli og se den flotte halloween-oppyntning og årets største græskarhoved selvfølgelig – det må man da ikke gå glip af ;-) Derfor har jeg i dag været i Tivoli med familien, hvor vi samtidig var inde og se “H.C. Andersen – Det magiske eventyrshow”, og jeg kan kun sige at det virkelig var et magisk eventyrshow! Det var så fint :-)

Ovenpå en rimelig kold dag i Tivoli, er det altid rart at vende hjem i varmen. Så nu vil jeg finde dynen frem, drikke en god kop kaffe og spise en lille tivoli flødebolle – det er jo søndag ;-)

halloween-i-tivoli-1 halloween-i-tivoli-2 halloween-i-tivoli-3 halloween-i-tivoli-4 halloween-i-tivoli-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>